Cum sa faci o salata de icre perfecta

Ingrediente proaspete

De cele mai multe ori secretul unei retete este direct legat de calitatea ingredientelor utilizate.

Alege cu atentie ca icrele sa fie chiar proaspete. Se pot recunoaste usor daca acestea nu au corpi straini, cheaguri de saange si prezinta o culoare translucida. Mirosul trebuie sa fie curat, specific.

Lamaia trebuie sa fie la fel, proaspata, cu o culoare vie, lucioasa. Daca lamaia folosita este veche sau alterata, gustul obtinut va fi depare de cel dorit, icrele dvs. vor deveni amare sau prea acide.

Ceapa se va alege sa fie coapta si bine uscata, uniforma si fara pete sau imperfectiuni.

In functie de reteta dorita, adaosul de gris sau miez de paine (sau orice alta reteta utilizati) trebuie sa fie proaspat facut, corect ca si consistenta si dozare.

Respecta reteta!

Un alt secret este respectarea retetei.

Ingredientele si tipul acestora conteaza foarte mult. Cantitatile nu vor fi masurate „din ochi” ci vor fi dozate cu precizie daca doriti un gust rafinat si o calitate perfecta.

Modul de preparare trebuie respectat intocmai cu specificatiile retetei pentru a obtine salata perfecta!

Echipa DAROVI acorda in primul rand pasiune in creatia sa. Totul a pornit din pasiune, dragoste pentru gust si prospetime. Acest lucru se reflecta in permanenta atat in salata de icre de hering cat si in salata de icre de crap produsa de marca DAROVI.

Cu dragoste si pasiune obtinem perfectiune!